Στα μουλωχτά στην Κόρινθο ο Φίλης, αλλά… ο Αλέκος του την είπε !

0


Κυριολεκτικά σαν “κλέφτης” ήρθε σήμερα το πρωί στην Κόρινθο ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης. Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ένα λόχο αστυνομικούς.

Πήγε στο δημοτικό σχολείο της Ξυλοκέριζας που τον περίμεναν δάσκαλοι να τους μιλήσει για την πολιτική του υπουργείου Παιδείας.

Η συνάντηση ήταν μυστική και επιμελώς δεν είχε ειδοποιηθεί κανένας ακόμα και οι δημοσιογράφοι.

Στο δημοτικό σχολείο της Ξυλοκέριζας περισσότεροι από 30 αστυνομικοί δεν επέτρεπαν να πλησιάσει κανένας εκτός από όσους είχαν προσκληθεί.

ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

Καθηγήτρια θεολόγος που έμαθε για την έλευση Φίλη πήγε στην Ξυλοκέριζα να διαμαρτυρηθεί στον υπουργό για τις απόψεις του σχετικά με την προσευχή και τα θρησκευτικά.

Οι αστυνομικοί όχι απλά δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει την αίθουσα αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα την είχαν διώξει και απο τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Ετσι ο κ.Φίλης μίλησε σε αποστειρωμένο ακροατήριο καθηγητών και δεν είχε προβλήματα συνοδευόμενος μόνο απο την ΕΡΤ και τον Στεφανή που όπως πάντα τρύπωσε εκεί.

ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ

Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός που είχε προσκληθεί αντέδρασε στις απόψεις Φίλη για την προσευχή και τις παρελάσεις και μπροστά στον υπουργό πήρε τον λόγο και του είπε ότι αυτές οι απόψεις δεν είναι προοδευτικές αλλά βαθιά διχαστικές στον κόσμο και θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Βεβαίως ο υπουργός έκανε ότι δεν άκουσε και ξέφυγε από τις σημαντικές παρατηρήσεις του δημάρχου.

Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα μουλωχτά στην Κόρινθο ο Φίλης, αλλά… ο Αλέκος του την είπε !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator