14 Ιούνη, παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη. Ένα χρόνο μετά…

0



Πως περνάει ο χρόνος, ασταμάτητος, αμίληκτος, αφήνει στιγμές πίσω του, άλλες τις θυμάσαι ευχάριστα, άλλες θέλεις να τις ξεχάσεις γρήγορα…

Μία από τις ευχάριστες στιγμές ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν, σαν σήμερα 14 Ιουνίου, όταν, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη, πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο εκδήλωση όπου τιμήθηκαν από την αυτού εξοχότητα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εθελοντές αιμοδότες, φορείς και συλλογικότητες που ενεργοποιούνται στην προσφορά αίματος, στην προσφορά ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Είμαι χαρούμενος από την εκδήλωση αυτή, για την τιμητική διάκριση από τον κ. Πρόεδρο, αλλά περισσότερο χαρούμενος είμαι γιατί πέρα και πάνω από χαρτιά και φωτογραφίες αναμνηστικές, αυτό που ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να ξεχάσω, είναι η γνωριμία μου μέσα από αυτήν την εκδήλωση και στη συνέχεια μέσα από το fb, με ανθρώπους που την ημέρα αυτή με συγκίνησαν και με εξέπληξαν ευχάριστα με την συμπεριφορά, την ομιλία και την εν γένει στάση τους απέναντι στη ζωή.

Γνώρισα ανθρώπους με όλη τη σημασία της λέξης, που από διάφορα πόστα και μετερίζια, προσφέρουν ανιδιοτελώς, άοκνα και αγόγγυστα πολύτιμες υπηρεσίες στον συνάνθρωπό τους.

Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου προσφέρατε και εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να έχετε ΥΓΕΙΑ, να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη…

Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "14 Ιούνη, παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη. Ένα χρόνο μετά…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator