Απίστευτα πράγματα! Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου παρέλαβε γραφική ύλη ύστερα από ενέργειες της... καθαρίστριας!

0Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι άκουσαν τη διοικητή του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κ. Θεοδώρου να αναφέρει δημόσια ότι παρέλαβε χαρτοβάμβακο και χαρτί Υγείας ύστερα από προσωπική της παρέμβαση αλλά και παρέμβαση της καθαρίστριας η οποία τελεί χρέη διοικητικού...

Δείτε το video στο 2:30ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτα πράγματα! Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου παρέλαβε γραφική ύλη ύστερα από ενέργειες της... καθαρίστριας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator