ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένας αντιδήμαρχος με το μυαλό κολλημένο στην προσφορά...!!!

0



Πριν τις εκλογές υπάρχουν πολλές υποσχέσεις από τούς υποψήφιους βουλευτές και αυτοδιοικητικούς για προσφορά στους συμπολίτες τους και ότι μόνο για αυτό το λόγο θέτουν τον εαυτό τους στην διάθεση και την κρίση των πολιτών.

Έλα που την επομένη ο διακόπτης γυρίζει και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εξουσίας.
Το περίεργο είναι κάποιοι που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα απο αυτοδιοίκηση απλά επειδή βρέθηκαν η βρίσκονται ακόμη σε θέση εξουσίας στην δημόσια ζωή
νομίζουν οτι κάνουν για μεγάλες καρέκλες έστω και αν η φωνούλα τους δεν έχει ακουστεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο απλά παίζουν το ρόλο του παλαμακιστή. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά των δημοτικών συμβούλων που το μόνο που σκέπτονται είναι αληθινά πως θα προσφέρουν στούς συμπολίτες τους ένας από αυτούς ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Μελέτης δεν πιστεύω να υπάρχει Κορίνθιος να το αμφισβητεί .Σήμερα το πρωί απο της επτά καβάλησε την φρέζα και καθάρισε τον σιδηροδρομικό σταθμό απο τα ξερόχορτα.
Δέιτε τις φωτογραφίες αν μπορείτε να τον ξεχωρίσετε μέσα στην σκόνη. Ισως φανεί σαν αγιογραφία πέστε το και έτσι νομίζω την δικαιούται. Με κουστούμι γραβάτα και σουλατσάρισμα στις καφετέριες για δημόσιες σχέσεις Η πόλη δεν πάει μπροστά. 
  











protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένας αντιδήμαρχος με το μυαλό κολλημένο στην προσφορά...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator