Δυο χρόνια από τότε που "έφυγε" ο αγνός αγωνιστής αλλά και φίλος Βασίλης Κελλάρης

0Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από τις αρχές Ιουνίου του 2014 που «έφυγε» από κοντά μας ο σεμνός, αγνός αγωνιστής αλλά και φίλος Βασίλης Κελλάρης.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Βασίλη Κελλάρη. Σε εποχές που η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά κυρίως αρχών και αξιών ο Βασίλης ο Κελλάρης αποτέλεσε φωτεινή εξαίρεση. Η «Πελοπόννησος Οικολογική» και εγώ προσωπικά όχι μόνο δεν ξεχνούμε αλλά νιώθουμε την ανάγκη να αναλάβουμε την πρωτοβουλία για κάτι που ίσως έπρεπε να έχουμε κάνει από καιρό, όσο ζούσε. Μια τιμητική εκδήλωση για το τεράστιο έργο του, μια εκδήλωση λιτή και οικολογική για να τιμήσουμε την μνήμη του όπως λιτός και οικολογικός ήταν και ο βιος του, με την συμμετοχή του Δήμου ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ αλλά και των οικολογικών οργανώσεων των οποίων υπήρξε ιδρυτικό και δραστήριο μέλος.

Δήμητρα Λυμπεροπούλου
Πελοπόννησος οικολογική
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δυο χρόνια από τότε που "έφυγε" ο αγνός αγωνιστής αλλά και φίλος Βασίλης Κελλάρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator