Βόμβα στο Euro: Απειλείται με αποκλεισμό η Ρωσία!

0


Βόμβα στο Euro, καθώς η Ρωσία τιμωρήθηκε από την UEFA για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της στο "Βελοντρόμ" με αποκλεισμό με αναστολή από τη διοργάνωση και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Βαριά ήταν η "καμπάνα" της UEFA για τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της στη Μασσαλία κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αγγλία, καθώς και πριν, αλλά και μετά από αυτόν.
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα στο Euro: Απειλείται με αποκλεισμό η Ρωσία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator