Δ. Ραψωματιώτης: « … βοήθησέ με να ξεμπλέξω από τη γραφειοκρατία»

0


«Δεν είμαι ρεμάλι,
είμαι ρετάλι,
βοήθησέ με να ξεμπλέξω
από τη γραφειοκρατία »

Αυτή τη φράση είπε παλιός επιχειρηματίας προς την εφορία, αλλά ματαίως.

Προς την κυβέρνηση, τους δημόσιους άρχοντες και τους δημόσιους υπαλλήλους μεταφέρω και εγώ την αγωνία που βιώνουν πολλοί επιχειρηματίες, παλιοί και νέοι, με προβλήματα στην εφορία, στον ΟΑΕΕ, στο ΓΕΜΗ και στις υπόλοιπες υπηρεσίες.

Ας δούμε όλοι και την πλευρά αυτών των ανθρώπων, που χρόνια αγωνίζονται, προσέφεραν ένα μεγάλο μερίδιο στον κρατικό προϋπολογισμό, και τώρα έχουν έρθει αντιμέτωποι με καταστάσεις, για τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν ευθύνονται, που δεν τους αφήνουν «ν' ανασάνουν» με αξιοπρέπεια.

Ας είναι το Επιμελητήριο ο φορέας που θα είναι πραγματικά δίπλα τους και μαζί τους, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά, όχι μόνο για να ξεπεράσουν αυτές τις δυσκολίες, αλλά και για να κάνουν την επανεκκίνησή τους, επαγγελματική και προσωπική.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: « … βοήθησέ με να ξεμπλέξω από τη γραφειοκρατία»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator