Ραγδαία εθνική αποσύνθεση

0Σε πλήρη σύνθεση το υπουργικό συμβούλιο είναι 44 άτομα. Παρόντος του πρωθυπουργού αυτό το σχήμα αριθμεί 45 ανώτατα στελέχη της εκτελεστικής εξουσίας. Η απλή αριθμητική μάς αποκαλύπτει ότι 44 άνθρωποι καταδέχονται να κάτσουν δίπλα στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, τον αρνητή της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Ολοι αυτοί που ανέχονται τον αρνητή του ελληνικού Ολοκαυτώματος κ. Φίλη υποτίθεται ότι μεριμνούν για το καλό της χώρας, την επιβίωση του έθνους, την ασφάλεια, την ευημερία και την αξιοπρέπεια των πολιτών.

Φυσικά, το ίδιο το γεγονός, ότι ουδόλως απασχολεί τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό η ευθυγράμμιση του υπουργού Παιδείας με την Αγκυρα και τους απογόνους των γενοκτόνων των Ελλήνων, αποδεικνύει ότι μ' αυτή την κυβέρνηση ουδέν καλό θα συμβεί στη χώρα. Η ασφάλεια θα παραβιαστεί, η αξιοπρέπεια των πολιτών θα τσαλαπατηθεί και η ευημερία ποτέ δεν θα έρθει. Αν δεν τους νοιάζουν οι 353.000 γενοκτονημένοι Ελληνες του Πόντου, τίποτε συλλογικό δεν τους ενδιαφέρει.

Επίσης, προκαλεί εύλογες απορίες η σιωπή της μείζονος αντιπολίτευσης για τις ύβρεις του κ. Φίλη προς τα όσια και τα ιερά του Γένους μας. Γιατί, άραγε, σιωπούν όταν ένα πρόσωπο θίγει τον σκληρό υπαρκτικό πυρήνα του έθνους; Μήπως συμφωνούν ή νομίζουν ότι θα πείσουν το κοινό με χλιαρές, μη συστηματικές και σχεδόν ανεπίσημες αποδοκιμασίες των απόψεων και της πολιτικής του;

Οταν αρνητές γενοκτονιών διορίζονται υπουργοί Παιδείας και προσβάλλουν ζώντες και νεκρούς, τότε σίγουρα υφίσταται κατάσταση εθνικής αποσύνθεσης. Αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί μόνο οι εντός της Ελλάδος αλλά και οι ξένοι.

Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών προτείνει νησιά, όπως η Λέσβος, να μετατραπούν σε hot spots, χώρους υποδοχής προσφύγων και λαθρομεταναστών. Οι Τούρκοι μετατρέπουν την Αγία Σοφία σε τζαμί και οι Αλβανοί απόγονοι των Τσάμηδων, των γερμανοντυμένων μουσουλμάνων που διέπραξαν τερατώδη εγκλήματα πολέμου την περίοδο της Κατοχής, κάνουν διαδηλώσεις, επεισόδια και αξιώνουν αποζημιώσεις από την Ελλάδα! Δεν έχει τελειωμό η κατηφόρα.

Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραγδαία εθνική αποσύνθεση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator