ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου των κατηγορουμένων (εκτελεστών) του Νίκου Ζαφειρόπουλου

0


Δικηγορικό Γραφείο Αντώνη Ι. Παππά
Αδειμάντου 53, 20131 
Κόρινθος 
Τηλ: 27410 22820 - Fax: 27410 75177

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Θέμα: Δολοφονία Νίκου Ζαφειρόπουλου 
Η οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου Ζαφειρόπουλου εκφράζει την αγανάκτησή της για τις προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου των κατηγορουμένων (εκτελεστών) και τη στάση μερίδας του τύπου. 
Ο Νίκος έπεσε θύμα ψυχρής δολοφονικής ενέργειας. 
Αυτή είναι η αλήθεια που προκύπτει από τα μέχρι σήμερα στοιχεία της δικογραφίας. 
Παρακαλούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους, όσο διαρκεί η ανακριτική διαδικασία, να επιδείξουν Το ελάχιστο απαιτούμενο αίσθημα σεβασμού στη δικαιοσύνη. 
Απαιτούμε όμως να σεβαστούν το πένθος μας και, κυρίως, τη μνήμη του Νίκου. 

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος της Οικογένειας 
Αντώνης Ι. Παππάς
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου των κατηγορουμένων (εκτελεστών) του Νίκου Ζαφειρόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator