ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!

0Το εθνικό κεφάλαιο έσπασε τη σιωπή του! Βαρυσήμαντη δήλωση με πολιτικές προεκτάσεις και πολλούς αποδέκτες, που αναμένεται να συζητηθεί έντονα, έκανε ο πρώην πρωθυπουργός. Ποιους φωτογραφίζει λέγοντας "Το θέαμα που παρακολουθούμε είναι κατώτερο των προσδοκιών"; Γιατί χαρακτηρίζει το 2016 "κοπιαστική χρονιά"; Σε δημοσιογραφικούς κύκλους συζητιέται έντονα ότι το εθνικό κεφάλαιο έκανε κι άλλες βαρυσήμαντες δηλώσεις ("Τι ζέστη κι αυτή", "Πιάσε μια μπύρα" "Μ' έχουν φάει τα κουνούπια") όμως το team των δημοσιογράφων που του πήρε τη συνέντευξη σκοπίμως τις αποσιώπησε διότι θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό.

Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator