Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και ο αγροτικός κόσμος της Κορινθίας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των γεωπόνων εκτιμητών του ΕΛΓΑ

0



Αιδώς Αργείοι.
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και όλος ο αγροτικός κόσμος της Κορινθίας συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των γεωπόνων εκτιμητών του ΕΛΓΑ που απέχουν από την εργασία τους. Σημειωτέον ότι οι ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στους Δήμους όλης της χώρας παραμένουν απλήρωτοι από την 1η Ιανουαρίου του 2016.
Καταγγέλλουμε λοιπόν την ηγεσία του ΕΛΓΑ και του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ότι με την ανόητη και προκλητική συμπεριφορά τους καταστούν αδύνατη κάθε δίκαιη εκτίμηση των ζημιών. Καταστρέφουν τον αγροτικό κόσμο της χώρας όταν μέσω πρωτοφανών καταστροφών από θεομηνίες δεν φροντίζουν να ικανοποιήσουν τα δίκαια αιτήματα των εκτιμητών με αποτέλεσμα οι εκτιμήσεις να μην γίνονται έγκαιρα και να αμφισβητείται η εγκυρότητα τους όταν γίνονται με πολύμηνη καθυστέρηση.
Σε μια ρημαγμένη αγροτική παραγωγή από τις πολιτικές που ακολουθούνται, και λεηλατημένη από την βάρβαρη φορολογική επιδρομή κάθε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία για τις χιλιάδες οικογένειες, που στερημένες από εισοδήματα λόγω παγετού, καύσωνα ή χαλαζιού περιμένουν σαν μάνα από τον ουρανό έστω και αυτές τις κουτσουρεμένες αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ για να επιβιώσουν.
Είναι πλέον γεγονός ότι οι εισφορές των αγροτών στον ΕΛΓΑ δεν είναι για την ασφάλεια της παραγωγής αλλά μια επιπλέον φορολόγηση.
Κάνουμε έκκληση έστω και την τελευταία στιγμή τους επικεφαλής του υπουργείου και του ΕΛΓΑ να σοβαρευτούν και να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής.

Αγροτικοί Σύλλογοι Κορινθίας
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Αγροτικοί Σύλλογοι και ο αγροτικός κόσμος της Κορινθίας συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των γεωπόνων εκτιμητών του ΕΛΓΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator