Είδαν την πλάτη των Σοσιαλιστών οι PODEMOS - Οριστικό τέλος στο α λα ελληνικά «γιουρούσι» προς την εξουσία

0



ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ EXIT POLLS ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ PODEMOS – ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ» TOΥ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Πρωτιά Ραχόι με αύξηση του ποσοστού του αλλά χωρίς αυτοδυναμία.
Στα σχεδόν τελικά (99%) εκλογικά αποτελέσματα της επικράτειας οι Σοσιαλιστές στην Ισπανία σταματούν για μια ακόμη φορά τους podemos στην τρίτη θέση και διαψεύδουν τα exit polls που αρχικά έδειξαν στη δεύτερη θέση το κόμμα του Ιγκλέσιας.
Σημειώνεται ότι οι Podemos με την Ενωμένη Αριστερά στις εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου είχαν και οι δύο μαζί 24,2%, ενώ με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν ξεπερνούν τo 21,1%.
Με καταμετρημένο το 99% της ισπανικής επικράτειας:

Λαϊκό Κόμμα (PP): 33% (137 έδρες)

Σοσιαλιστικό Κόμμα (PSOE): 22,71% (86 έδρες)

Unidos Podemos: 21,11% (71 έδρες)

Ciudadanos (Πολίτες): 13,01% (32 έδρες)

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η συμμετοχή κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στο 64,41%. Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής σε βουλευτικές εκλογές μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Είδαν την πλάτη των Σοσιαλιστών οι PODEMOS - Οριστικό τέλος στο α λα ελληνικά «γιουρούσι» προς την εξουσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator