Γκαρσόν! Το λογαριασμό!...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Στην εικόνα φαίνονται οι οφειλές μας ανά ημερομηνία μέχρι περίπου τον δεκαπενταύγουστο.
Είναι περίπου 15 δις.
Δύο φορες η δόση που περιμένουμε (όχι εμείς ο λαός, αφού κι αυτά σε μας θα τα φορτώσουν) να εκταμιευτεί στα τέλη του μήνα.
Είναι που τάχα μεγάλο μέρος(!) των χρημάτων αυτών θα ''έπεφτε'' στην αγορά.
Εδώ θα πάρουμε αυτά και θα μας λείπουν άλλα τόσα!

Γι αυτό ακριβώς οι γκάγκστερς της κυβέρνησης άρχισαν να στέλνουν απειλητικά ραβασάκια προς όσους χρωστούν έστω και 30 ευρώ στο δημόσιο.
Γι αυτό και κατάσχουν μισθούς, συντάξεις και ό,τι άλλο βρουν από τραπεζικούς λογαριασμούς κατά χιλιάδες, κυρίως μικροοφειλετών (τα μικρά ψάρια δεν δαγκώνουν όπως τα μεγάλα).

Όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά οι λωποδύτες-τοκογλύφοι ''εταίροι'' και γι αυτό τελευταία στιγμή πετούν την μάσκα -χ@στηκαν πιά αν φανεί το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό τουπλιατσικολόγου- και ζητούν με 24ωρο τελεσίγραφο άλλα δύο σημαντικά ''αναπτυξιακά'' προαπαιτούμενα: η μεταφορά του υπόλοιπου 5% των μετοχών του ΟΤΕ που έχει απομείνει, από το δημόσιο στον ΤΑΙΠΕΔ, ώστε από κεί να ξεπουληθούν εύκολα και την υπογραφή της ιδιωτικοποίησης - παραχώρησης του Ελληνικού και μάλιστα εμμέσως σε συγκεκριμένα συμφέροντα, αφού τελευταία στιγμή ( 24ωρο τελεσίγραφο) δεν μπορεί να γίνει τίποτα για μιά καλύτερη συμφωνία.

Καταλάβαμε ποιοί είναι οι ευρωπαίοι ''εταίροι'' και ποιό είναι το ''κόψιμό'' τους για δήθεν μεταρρυθμίσεις στην χώρα;
Αυτά τους κόβουν. Τα τελευταία ψίχουλα του ΟΤΕ και το Ελληνικό. ''Δόση θέτε; Φέρτε!''
Για την υπόλοιπη ''υποδόση'' του Σεπτεμβρίου θα ζητήσουν κι άλλα.

Βέβαια τίποτε από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν υπήρχαν οι ντόπιοι προδότες, οι πρόθυμοι δωσίλογοι που κυβερνούν τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια την χώρα.
Και φυσικά αν δεν υπήρχαν οι ΗΛΙΘΙΟΙ -με κεφαλαία όλα τα γράμματα- ''Μένουμε Ευρώπη'', να τους στηρίζουν και να τους ψηφίζουν.

Εμείς οι υπόλοιποι (και περισσότεροι) τί κάνουμε;
Αναπτύσσουμε θεωρίες περί της ''χρησιμότητας της αποχής εις τας εκλογάς'' και τσακωνόμαστε μεταξύ μας αν είναι ''πολιτικά ορθόν'' να λέμε χοντρό το κήτος του υπουργείου Παιδείας και άλλα τέτοια παρόμοιας σπουδαιότητας πράγματα.

"Άσε μας ρε!" θα πείτε.
"Έχουμε και άλλα σπουδαιότερα να ασχοληθούμε!. Αρχίζει και το Πανευρωπαϊκό την Παρασκευή"!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γκαρσόν! Το λογαριασμό!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator