Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου: Πανυγειονομική απεργία

0



Το δημόσιο σύστημα υγείας ανήκει σε όλους μας!

Εμείς,

Τα αυτοδιαχειριζόμενα Κοινωνικά Ιατρεία, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι εργαζόμενοι, άνεργοι, ασφαλισμένοι, ανασφάλιστοι κάτοικοι αυτού του τόπου, είμαστε ΑΥΤΟΙ που έχουν λόγο για την υγεία και την φροντίδα της.

Σεβόμενοι τον εαυτό μας και τον κάθε άνθρωπο, τις ανάγκες του, τα δικαιώματα και την προσωπική ελευθερία

Μένουμε αμετακίνητοι στον αγώνα μας για ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση ΟΛΩΝ των κατοίκων της χώρας (Ελλήνων , προσφύγων ,μεταναστών με ή χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα ) σε όλες τις δομές του δημόσιου συστήματος της υγείας.

Αναγνωρίζοντας την ΑΞΙΑ της ανθρώπινης ζωής και την υγεία ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό ανεξάρτητο από κάθε οικονομική, ασφαλιστική ή εργασιακή σχέση

δεν μπορούμε παρά να αντιστεκόμαστε:

στους νόμους και τις απαιτήσεις της αγοράς που μετατρέπουν την υγεία σε «προϊόν», την κοστολογούν και την εισάγουν στις σχέσεις της αγοραπωλησίας και της κερδοφορίας

στην συστηματική καταστροφή του Συστήματος Υγείας που επιτελεί η κυβέρνηση υλοποιώντας τις πολιτικές που επιβάλουν τα μνημόνια

Απαιτούμε από την πολιτεία το αυτονόητο:

-Δημόσιο Δωρεάν σύστημα υγείας με ελεύθερη πρόσβαση για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους

-Ποιοτικές υπηρεσίας υγείας για μία φροντίδα που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ανθρώπινες ανάγκες και θα καλύπτει όλες τις ανθρώπινες πλευρές

-Δημόσιες ανοιχτές σε όλους δομές πλήρως στελεχωμένες με υγειονομικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, με συνθήκες εργασίας και ωράρια που θα βοηθούν – αντί να εξοντώνουν- τους λειτουργούς της υγείας.

Απαιτούμε από την σημερινή κυβέρνηση την άμεση υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων, χωρίς καμία έκπτωση, καμία ασάφεια και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Θυμίζουμε σε όλους ότι είμαστε παρόντες και αποφασισμένοι να μη δείξουμε καμία ανοχή

στην κυνική ιδεολογία της αγοράς που εξοντώνει τον άνθρωπο

στη συρρίκνωση των αναγκών και των δικαιωμάτων μας από κανένα μνημόνιο και καμία κυβέρνηση.

Οι ζωές χάνονται, δεν περιμένουν!

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου: Πανυγειονομική απεργία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator