7 στους 10 δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο, το κράτος καταρρέει!

0Κατά 700 εκατομμύρια αυξήθηκε το φέσι τον Απρίλιο

O Εφιάλτης των άδειων ταμείων ετοιμάζεται να κατασπαράξει την κυβέρνηση. Μόνο μέσα στο μήνα Απρίλιο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων προς το Δημόσιο αυξήθηκαν κατά 700 εκατομμύρια ευρώ με το ποσό να αγγίζει τα 4,330 δις ευρώ από την αρχή του έτους. Σ΄αυτά προσθέστε και τα 83,5 δις ευρώ που χρωστάνε συνολικά οι Ελληνες στην Εφορία για να κατανοήσετε το μέγεθος της ανοησίας του που θέλει τις κυβερνήσεις να εφευρίσκουν διαρκώς νέους φόρους οι οποίοι δεν πληρώνονται ποτέ!!!

Οι αριθμοί αποκαλύπτουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το “Οικονομικό Βαρόμετρο” της ALCO για το ΕΒΕΑ το 89% των ερωτηθέντων θεωρούν πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης για τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά είναι σε λάθος κατεύθυνση! Μόνο το 6% εμπιστεύεται τις συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος θα δηλώσει: «Και από την τελευταία έρευνα του Επιμελητηρίου διαφάνηκε ότι το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια βυθίζει την οικονομία στην ύφεση. Φορολογούμενοι και επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς 7 στους 10 δηλώνουν αδυναμία να καταβάλουν τις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους. Για μια ακόμη φορά επιμένουμε στην ανάγκη προώθησης και υλοποίησης αναπτυξιακών μέτρων που θα δώσουν μια νέα πνοή στην αγορά».
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "7 στους 10 δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο, το κράτος καταρρέει!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator