Οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με κόκκινα δάνεια δεν θα πληρώσουν μία!

0



Μόλις το 15% των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια προσέρχεται στις τράπεζες για ρύθμιση των οφειλών του. Στο μεταξύ τον Μάρτιο τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούσαν το 45% των συνολικών δανείων που έχουν δώσει οι τράπεζες. Η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία αυτών των δανειοληπτών είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τούς οποίους είχε παραμυθιάσει το κόμμα ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν τα δάνειά τους, ότι θα υπάρξει σεισάχθεια ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία. Ετσι λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του ηρωικού Νίκου Καρανίκα με το σύνθημα Δεν Πλερώνω φέσωσαν τις τράπεζες και φυσικά το τελευταίο που θα κάνουν είναι να προσέλθουν στον γκισέ για διακανονισμό.

Τα κόκκινα δάνεια ακουμπάνε το ιλιγγιώδες ποσό των 120 δις ευρώ. Οσες ακριβώς είναι και οι εγκλωβισμένες καταθέσεις των Ελλήνων καταθετών στις τράπεζες οι οποίοι χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο επειδή δεν πρόκαμαν να τις βγάλουν στο εξωτερικό παρότι έβλεπαν που το πήγαινε το έργο ο Βαρουφάκης. Οι ηρωικοί Συριζαίοι δανειολήπτες λοιπόν γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια της τράπεζες και αντιστέκονται στις ρυθμίσεις απαιτώντας από την αλανιάρα κυβέρνηση να τους χαρίσει τα δάνεια και φυσικά το σπίτι.

ΟΙ πολίτες, ως επί το πλείστον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάνε σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ 2,7 δις ευρώ, σε κόκκινα δάνεια 110 δις ευρώ, στην Εφορία 87 διςευρώ και στα Ασφαλιστικά Ταμεία 37 δις ευρώ. Μιλάμε για ένα συναρπαστικό υπαίθριο πάρτυ Δεν πληρώνω. Την ίδια στιγμή τα χιπιά του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν αυτά τα χρέη να τα πληρώσουν οι Μένουμε Ευρώπη και μάλιστα οι σύμβουλοι του υπ. Οικονομικών ετοιμάζουν σχετικό Νομοσχέδιο. Οσοι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χρωστάνε στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο αρκεί να το δηλώσουν στα κόμματά τους με μια απλή υπεύθυνη δήλωση και η κυβέρνηση θα αναλάβει να μεταφέρει τα δάνεια στους Μένουμε Ευρώπη. Εδώ κοτζάμ υπουργεία αρνούνται να πληρώσουν τις οφειλές τους σε ρεύμα, νερό και τηλέφωνα. Χάος, το απόλυτο χάος…

Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με κόκκινα δάνεια δεν θα πληρώσουν μία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator