Από μυκονιάτικη ξαπλώστρα ξεκίνησε την επανάσταση η δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ

0Η Αναστασία Γιάμαλη χυμένη σε μυκονιάτικη ξαπλώστρα, στο “Solymar”.
Η Αναστασία είναι δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ και η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία της από το fb με τον υπέρτιτλο “το πουλέν της πρώτης φοράς αριστερά, χλιδοσελέμπριτι”.
Η ίδια βέβαια πήγαινε γυρεύοντας: καθώς ήταν αραχτή στην παραλία με τον νεαρό πριγκιπά της ανέβασε το εξής σχόλιο “H Eλλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που παλεύει…”
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από μυκονιάτικη ξαπλώστρα ξεκίνησε την επανάσταση η δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator