Σφαγή για πληρωμένο σεξ στην Κόρινθο - Στην περιοχή εκδίδονται νεαρές κοπέλες αντί μικρού χρηματικού ποσού

0



Πολλά ερωτήματα σκιάζουν την εξιχνίαση της σφαγής ενός 46χρονου σε πεζόδρομο της Κορίνθου, στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η 22χρονη Ελληνίδα, που ομολόγησε ότι τον σκότωσε με μία μαχαιριά στον θώρακα, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε άμυνα και ότι ο άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά την ίδια και τη 17χρονη φίλη της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Πάντως, η έρευνα συνεχίζεται για τα θολά σημεία της υπόθεσης και απλώνεται ακόμα και σε κρυφά στέκια του αγοραίου έρωτα, στα οποία εκδίδονται με 5 ή 10 ευρώ ανήλικα κορίτσια.

«Σύμφωνα με τις καταθέσεις των κοριτσιών, ο άντρας τούς επιτέθηκε λεκτικά και τις απείλησε πως θα τους έκανε κακό, αν δεν δέχονταν να συνευρεθούν ερωτικά επί πληρωμή. Αυτές αντέδρασαν και κάποια στιγμή είπε η 22χρονη στη μικρότερη “πρόσεχε, βγάζει μαχαίρι από την πίσω τσέπη του παντελονιού του”.

Τότε η ίδια έβγαλε το κουζινομάχαιρο που είχε στην τσάντα της και τον κάρφωσε στον θώρακα» λέει ο δικηγόρος των δύο κοριτσιών Στέλιος Μάρκελλος.

Η 22χρονη και η ανήλικη το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας τον άνδρα αιμόφυρτο στον πεζόδρομο, και κατέφυγαν στη μητέρα της 17χρονης και στον φίλο της 22χρονης, ζητώντας να τις καλύψουν.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους όταν ανακάλυψαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η κοπέλα, το οποίο είχε πετάξει σε μικρή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.

Οι δύο φίλες συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημα, χωρίς όμως να εξηγήσουν για ποιον λόγο η 22χρονη είχε στην τσάντα της ένα κουζινομάχαιρο! Οπως σημειώνει ο συνήγορος υπεράσπισής της, η ίδια του είπε ότι ζούσε με τους γονείς της στο χωριό Περαχώρα Λουτρακίου, αλλά πριν από περίπου δύο μήνες εγκατέλειψε το σπίτι της λόγω ενδοοικογενειακής βίας: «Εμενε στα σπίτια φίλων της ή στον δρόμο και κουβαλούσε στην τσάντα το μαχαίρι για την ασφάλειά της». Ο κ. Μάρκελλος τόνισε ότι οι οικογένειες και των δύο κοριτσιών ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Λεπτομερής περιγραφή

Από την πλευρά τους, οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου εκτιμούν ότι, παρόλο που η 22χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες το έγκλημα, δεν αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και να γνώριζε τον 46χρονο.

Επιπλέον, ερευνούν πληροφορίες ότι στην περιοχή όπου έγινε το έγκλημα εκδίδονται παράνομα νεαρές (ακόμη και ανήλικες) αντί μικρών χρηματικών ποσών.

Τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Μαζί τους παραπέμφθηκαν η 42χρονη μητέρα της ανήλικης και ο 30χρονος σύντροφος της 22χρονης, οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σφαγή για πληρωμένο σεξ στην Κόρινθο - Στην περιοχή εκδίδονται νεαρές κοπέλες αντί μικρού χρηματικού ποσού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator