ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ;

0




Επίσημη εκδήλωση έκανε στην Κόρινθο ο νεοσυσταθής όμιλος Ροταριανών. Παρουσίες που έκαναν αίσθηση. Τόσοι πολλοί υπήρχαν στην Κόρινθο;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΥ;
Σκοπός του Διεθνούς Ρόταρυ είναι η ενθάρρυνση και η διάδοση της ιδέας της προσφοράς υπηρεσιών, ως βάση κάθε αξιόλογης δραστηριότητας. Ειδικότερα το Διεθνές Ρόταρυ ενθαρρύνει και προωθεί:

Την ανάπτυξη των ανθρωπίνων σχέσεων, ως μια ευκαιρία για προσφορά υπηρεσιών.
Τις υψηλές ηθικές αρχές στις επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα, την αναγνώριση της αξίας όλων των χρησίμων επαγγελματικών ενασχολήσεων, και την ανάδειξη από κάθε Ροταριανό της επαγγελματικής του ενασχόλησης, ως μια ευκαιρία για να υπηρετήσει την κοινωνία.
Την εφαρμογή της ιδέας της προσφοράς στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική ζωή του κάθε μέλους.
Την προώθηση της διεθνούς κατανόησης, της καλής θέλησης και της ειρήνης, μέσω μιας παγκόσμιας συναδέλφωσης των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών ενωμένων στην ιδέα της προσφοράς υπηρεσιών.

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator