ΕΛ.ΑΣ.: Αν δεν φάτε σφαίρα ή πολύ ξύλο περιπολικό δεν σας στέλνουμε

0



Δεν πίστευε στα αυτιά του Κομοτηναίος πολίτης ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από δύο τραμπούκους και όπως καταγγέλει -σα να μην έφτανε αυτό- ενημερώθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ροδόπης όπου τηλεφώνησε για βοήθεια πως για να του στείλουν περιπολικό πρέπει «να φάει σφαίρα ή να χτυπηθεί πολύ άσχημα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodopinews.gr, όλα συνέβησαν όταν ο πολίτης, οδηγός Ι.Χ., κάλεσε το 100 για να ζητήσει βοήθεια. Ο αστυνομικός, που είχε βάρδια, μόλις ενημερώθηκε πως υπήρξε κάποια παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνον και τους επιβάτες λεωφορείου και πως οι πρώτοι του επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά σε βάρος του και τον απείλησαν δεν έστειλε ούτε αυτοκίνητο της Τροχαίας, ούτε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αλλά τον παρέπεμψε στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής!

Όταν πήγε εκεί εξοργισμένος -όπως καταγγέλλει- ο Αξιωματικός Υπηρεσίας με “ανάγωγο ύφος” τον ενημέρωσε πως “πρέπει να φάει σφαίρα ή να χτυπηθεί πολύ άσχημα, σχεδόν μέχρι θανάτου” για να σταλεί περιπολικό και πως αν θέλει πρέπει να κάνει μήνυση με παράβολο των 100 ευρώ. Δηλαδή σε περίπτωση τροχαίου συμβάντος ή επίθεσης, ξυλοδαρμού, βανδαλισμού, εκβιασμού, απειλών κατά της ζωής κ.ο.κ. το Αστυνομικό Τμήμα Ροδόπης, σύμφωνα με τους δύο αστυνομικούς υπαλλήλους, δεν παρεμβαίνει!
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛ.ΑΣ.: Αν δεν φάτε σφαίρα ή πολύ ξύλο περιπολικό δεν σας στέλνουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator