ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Βράβευση Αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου από το Νικολοπούλειο Ίδρυμα

0Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης Αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Λουτρακίου από το "Νικολοπούλειο Ίδρυμα", την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην κατάμεστη αίθουσα του "Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου".

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 50 συνολικά αριστούχοι μαθητές του σχολικού έτους 2013 - 2014 και αποδόθηκε οικονομική ενίσχυση σε έξι Ιδρύματα, σύμφωνα με την επιθυμία του αείμνηστου Αντώνη Νικολόπουλου. Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν ο κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, Πρόεδρος του Νικολοπούλειου Ιδρύματος και Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, η κ. Ουρανία Νικολοπούλου - Λαζαρίδη, σύζυγος του αειμνήστου και ταμίας του Ιδρύματος, ο κ. Ιωάννης Λαζαρίδης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, εκπρόσωποι του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Διονυσίου, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επίσημοι προσκεκλημένοι, γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων

Ο κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στον αείμνηστο Αντώνη Νικολόπουλο, την ανιδιοτελή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και τους σκοπούς του Ιδρύματος. Απευθυνόμενος στους μαθητές και τωρινούς φοιτητές, τους είπε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με θέληση και πάθος για να κατακτήσουν τους στόχους τους, γιατί εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές που θα αλλάξουν την κοινωνία μας προς το καλύτερο.
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Βράβευση Αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου από το Νικολοπούλειο Ίδρυμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator