Νίκος Καμπάς: «Ο ορισμός του απύθμενου θράσους»

0Ο ορισμός του Απύθμενου Θράσους.
Πρόσφατα κυβερνητικό κλιμάκιο του Νομού επισκέφτηκε Κέντρο Υγείας το οποίο έχει ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να διαθέτει Παιδίατρο σε Βαθμό Διευθύντρια και η οποία δεν ξέρει τι σημαίνει εφημερία τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια και η οποία αρνείται να έρθει στο Νοσοκομείο, απειλώντας ότι θα παραιτηθεί αν της διαταράξουν το ραχάτι του Δημόσιου Υπαλλήλου.
Η ανωτέρω , αγνοώντας προκλητικά παντελώς την αγωνία του γονιού που φέρνει το παιδάκι στο Νοσοκομείο και δεν βρίσκει παιδίατρο, αγνοώντας παντελώς τον αγώνα και την αγωνία που δίνουν οι συνάδελφοι της και κυρίως οι Γενικοί Ιατροί των ΤΕΠ του Νοσοκομείου με τα διάφορα παιδιατρικά περιστατικά, όπως το χθεσινό μετά από πτώση, ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να ζητήσει από τους βουλευτές του Νόμου , να διορίσουν στο Κέντρο Υγείας και ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, γιατί δεν αντέχει τόσο στρες ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ σε θαυμάζω, βρίσκεσαι στη πλέον κατάλληλη χώρα για να πουλάς τρέλα. Σταμάτα όμως, όσο είναι καιρός γιατί η υπομονή έχει τα όρια της. Κάτσε αγκαλιά με τους Νόμους και τους παρανόμους και άσε μας εμάς εδώ να βράζουμε με το ζουμί μας. Έχει ο Θεός για όλους.

Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Κορίνθου
Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Καμπάς: «Ο ορισμός του απύθμενου θράσους»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator