Δημοσκόπηση-κόλαφος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 16,2% και το κόμμα της Ζωής κοντά στο 6%!

0



Η ΝΔ προηγείται με διαφορά 13,7%!

«Η χώρα έχει ανάγκη από μια βαθιά δημοκρατική τομή(!). Με χρονικό ορίζοντα το 2021(!) πρέπει να ξεκινήσουμε μια πλατιά διαδικασία διαλόγου με στόχο ένα νέο Σύνταγμα, το Σύνταγμα της Ελλάδας του 2021. Η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς οφείλει να αφήσει αποτύπωμα διεκδίκησης μεγάλων αλλαγών. Στο κράτος, στο πολιτικό σύστημα, στους θεσμούς. Θα επιδιώξουμε στο πλαίσιο της αναθεώρησης την κατοχύρωση των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, την προστασία των δημόσιων αγαθών(!)»
Με θαυμασμό οι οξυδερκείς-μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ άκουγαν τον πρωθυπουργό να περιγράφει το θρίλερ της διακυβένρησης ΣΥΡΙΖΑ. Τρομοκρατημένοι οι πολίτες στην ιδέα ότι ως το 2021 θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ενας ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εξατμίζεται δημοσκοπικά όπως δείχνει και η δημοσκόπηση του ιστότοπου zougla.gr.


Η ΝΔ προηγείται με διαφορά 13,7%! Βρίσκεται στο 27,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ στο 16,2. Την έκπληξη όμως κάνει η «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου που φαίνεται να μπαίνει στη Βουλή με 5,7% σε αντίθεση με ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και την «Εθνική Ενότητα» των Γιώργου Καρατζαφέρη και Τάκη Μπαλτάκου.

Υψηλά ποσοστά συσπείρωσης εμφανίζει η ΝΔ, κόμμα σε αναμονή εξουσίας, με αρκετούς ψηφοφόρους της πάντως να κατευθύνονται προς τον ΣΥΡΙΖΑ.



Αντίθετα πολύ χαμηλότερα είναι τα ποσοστά συσπείρωσης για το κυβερνών κόμμα που βρίσκει τους ψηφοφόρους του οργισμένους να μετακινούνται στο εθνικιστικό άκρο της Χρυσής Αυγής σε ποσοστό 7,6% αλλά και στη ΝΔ σε ποσοστό 8,5%. Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτης Λαφαζάνης αποσπούν το 8,1% από το «μητρικό» κόμμα.




Η ταυτότητα της έρευνας – Γραφήματα







Δημοσίευση: Ιουνίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσκόπηση-κόλαφος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 16,2% και το κόμμα της Ζωής κοντά στο 6%!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator