Νεκρός ο γνωστός εκδότης Τάκης Μαυρίκος - Κάηκε ζωντανός μέσα στο τζιπ του (φωτό)

0



του Μιχάλη Τεζάρη

Ο γνωστός εκδότης Τάκης Μαυρίκος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό, στο ύψος του Ηρακλείου.

Η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις θρίλερ, εξαιτίας και της εμπλοκής του θανόντος σε υπόθεση εκβιασμών, και εξετάζεται ποια είναι η αιτία του δυστυχήματος, καθώς και αν πρόκειται για δολιοφθορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημείο βρίσκεται, εκτός από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, κλιμάκιιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, του τμήματος Εκβιαστών και Ανθρωποκτονιών.

Το χρονικό της τραγωδίας

To αυτοκίνητο του κινείτο στο ρεύμα προς Ελευσίνα, όταν για άγνωστο λόγο, πήρε φωτιά και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ταυτοποιηθεί το αυτοκίνητο του, ενώ στο σημείο κλήθηκε η σύζυγος του, η οποία ενημερώθηκε από την Αστυνομία και επιβεβαίωσε ότι με το τζιπ μάρκας Porche Cayenne, το οποίο είναι στην κυριότητά της, αποχώρησε ο εκδότης το πρωί από το σπίτι τους.

Η σορός του Τάκη Μαυρίκου, που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση, από προσωπικά του αντικείμενα, όπως το ρολόι ή κάποιο κόσμημα.

Ωστόσο, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση, καθώς πρόκειται για σορό πλήρως απανθρακωμένη.

Η εμπλοκή με τη δικαιοσύνη

Ο εκδότης της εφημερίδας "Ακρόπολη" ενεπλάκη στα τέλη Φεβρουαρίου στην υπόθεση των "εκβιαστών δημοσιογράφων", μαζί με τον προφυλακισμένο Παναγιώτη Μουσσα και τον Χρήστο Φράγκου, οι οποίοι κατηγορήθηκαν ότι εκβίασαν την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, προκειμένου να λάβουν διαφήμιση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ηχογραφημένες συνομιλίες με τους κατηγορούμενους και την Αμαλία Κάντζου.

Ωστόσο, ο Τάκης Μαυρίκος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, με εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ στο υπόμνημα που είχε κατέθεσε στον ανακριτή ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι βρέθηκε στο στόχαστρο»πολιτικών επιδιώξεων εξαιτίας της αδέσμευτης δημοσιογραφικής του πένας.

Πηγή: newpost.gr
Πηγή φωτό: in.gr και Eurokinissi
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νεκρός ο γνωστός εκδότης Τάκης Μαυρίκος - Κάηκε ζωντανός μέσα στο τζιπ του (φωτό)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator