Αντώνης Παππάς: «Ο κ. Νανόπουλος ψεύδεται, απλά δεν θέλει να γίνει η έκθεση και ψάχνει για δικαιολογίες» - ΒΙΝΤΕΟ

0Άμεση απάντηση έδωσε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Αντώνης Παππάς στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλο για το μέγα θέμα των ημερών, που αφορά την διοργάνωση της Έκθεσης του Επιμελητηρίου.
Λέγοντας μεταξύ άλλων "...ο κύριος Νανόπουλος ψεύδεται, απλά δεν θέλει να γίνει η έκθεση και ψάχνει για δικαιολογίες όπως έκανε και με τα κρουαζιερόπλοια, ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να επιρρίπτει ευθύνες σε εμένα στο Αλέκο Πνευματικό και στην δημοτική μας παράταξη."
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Παππά:Από protinews.blogspot.gr Βίντεο ekorinthos.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αντώνης Παππάς: «Ο κ. Νανόπουλος ψεύδεται, απλά δεν θέλει να γίνει η έκθεση και ψάχνει για δικαιολογίες» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator