ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ: Πιο θαυματουργοί από τον Ιησού και τον Γέροντα Παίσιο!

0



Πανικόβλητοι οι ρεντρούμηδες τρέχουν να ασπρίσουν τα σοκάκια

To θαύμα των Κουντουρά-Ανδρέαδη (του ΣΕΤΕ) ξεπέρασε ακόμη και την φήμη του Ιησού Χριστού καθώς και του Γέροντα Παίσιου. Ξεπέρασε ακόμη και τους αλχημιστές της περίφημης ΕΛΣΤΑΤ που διόγκωνε τα στοιχεία του χρέους.

Ομιλούμε φυσικά για τον μαγικό αριθμό των τουριστικών αφίξεων στη χώρα μας,ο οποίος ανεβαίνει ιλιγγιωδώς.

Τόσο η (εκάστοτε) υπουργός όσο και ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ έχουν κάθε λόγο να φουσκώνουν τα νούμερα των αφίξεων.

Το πως μετράνε τους τουρίστες θα είχε ενδιαφέρον να το γνωρίζουμε. Ποια στοχεία χρησιμοποιούν και όλα τα σχετικά εργαλεία που έχουν στην διάθεσή τους ώστε να πειστούμε κι εμείς οι άπιστοι Θωμάδες ότι φέτος το καλοκαίρι θα έλθουν στη χώρα μας 27,5 εκατομμύρια τουρίστες για να γνωρίσουν από κοντά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και το δίδυμο Κουντουρά-Ανδρέαδη.

Δηλαδή θα έχουμε σχεδόν τριπλάσιο αριθμό τουριστών από τον ελληνικό πληθυσμό. Αρα μόνο ο ένας στους 3 ανθρώπους θα είναι Ελληνας στην ελληνική επικράτεια τους επόμενους μήνες. Αυτό θα ήτο πράγματι ευπρόσδεκτο γιατί έστω και για λίγο θα “αφανίζονταν” η εγχώρια φυλή που πλήττει καίρια την αισθητική και τον πολιτισμό. Στο μεταξύ οι ταλαίπωροι ρεντρούμηδες ακούμε 27,5 εκατομμύρια τουρίστες και ζαλίζονται-στα 4 ασπρίζουν αυλές και σοκάκια.

Μόνο που οι 27,5 εκατομμύρια τουρίστες ακούγεται σαν ανέκδοτο με τον Τοτό. Οπως επίσης και τα 25 εκατομμύρια του 2015.

Το άλλο με τον Τοτό δηλαδή…

Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ: Πιο θαυματουργοί από τον Ιησού και τον Γέροντα Παίσιο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator