Γ.ΔΕΔΕΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

0


Με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, επισκεφτήκαμε τις πλημμυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, με κύριους άξονες αναφοράς την περιοχή της Τεγέας και της Μεγαλόπολης.

Στην περιοδεία που διήρκησε σχεδόν όλη την ημέρα διαπιστώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες και σημαντικές καταστροφές στις υποδομές της περιοχής. Ξεκίνησε ήδη το έργο της καταγραφής και των αποκαταστάσεων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους Δήμους της περιοχής. Ήδη από την Τρίτη 28 Ιουνίου κλιμάκια μηχανικών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και εκτιμητές του ΕΛΓΑ πραγματοποιούν τις αναγκαίες αυτοψίες.
Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΔΕΔΕΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator