Η ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ να ξεκαθαρίσει ποια μέλη της ΛΑΕ του ζήτησαν να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις

0Η ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ να ξεκαθαρίσει ποια μέλη της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και για ποιο συγκεκριμένο θέμα του τηλεφώνησαν προκειμένου να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις που σχετίζονται με τη θεσμική του θέση ως προέδρου του ΕΛΓΑ, όπως ο ίδιος ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η συγκεκριμένη αναφορά είναι ιδιαίτερα σοβαρή και, αν δε διευκρινιστεί, δημιουργεί εντυπώσεις για τον πολιτικό μας φορέα, τη ΛΑΕ, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επί της ουσίας: Στην απάντησή του ο κ. Κουρεμπές επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της ανακοίνωσής μας που αφορά το τόσο φλέγον ζήτημα της αποζημίωσης των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να κάνουν τη δουλειά τους. Καλούμε επομένως την ηγεσία του υπουργείου να πράξει τα αυτονόητα προκειμένου ο αγροτικός κόσμος τόσο της Κορινθίας, όσο και ευρύτερα να έχει τις παροχές για τις οποίες πληρώνει ιδιαίτερα υψηλά ασφάλιστρα.

Δημοσίευση: Ιουνίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπέ να ξεκαθαρίσει ποια μέλη της ΛΑΕ του ζήτησαν να διευθετήσουν προσωπικές τους υποθέσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator