ΣΤΙΜΑΓΚΑ: Πλήρης η απουσία των αντιπροσώπων του κράτους στο μνημόσυνο για τους 814 σφαγιασθέντες από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

0Από το σημερινό ετήσιο μνημόσυνο για τους 814 σφαγιασθέντες από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στη Στιμάγκα Κορινθίας.
Πλήρης η απουσία του κράτους και των αντιπροσώπων του από την εκδήλωση μνήμης και τιμής των εκατοντάδων θυμάτων που άδικα σφαγιάστηκαν στα βουνά της ορεινής Κορινθίας στα τραγικά γεγονότα των πικρών εκείνων χρόνων.
Το βιβλίο του Γιάννη Μπαλαφούτα «Από τον προμαχώνα της Στιμάγκας» που ακολουθεί αναφέρεται σε εκείνα ακριβώς τα γεγονότα και σε όλα όσα έγιναν στη Στιμάγκα το 1943-1944.


Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΙΜΑΓΚΑ: Πλήρης η απουσία των αντιπροσώπων του κράτους στο μνημόσυνο για τους 814 σφαγιασθέντες από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator