Κύριε Παπαδημούλη μήπως έχετε μάθει 6 χρόνια μετά ποιος έκαψε ζωντανή την 32χρονη έγκυο Αγγελική και τους δύο συναδέλφους της στη Marfin;;;

0



H περίπτωση Παπαδημούλη είναι ενδεικτική του λαϊκισμού, της αυθαιρεσίας, της δημαγωγίας, του παραπλανητικού και συνωμοσιολογικού λόγου, που καθίσταται δημοφιλής μεταξύ εκείνων, που περνάνε τις μέρες τους στα καφενεία κι αρνούνται να μπουν στην παραγωγική διαδικασία. Ο κ. Παπαδημούλης, σήμερα με tweet του, ισχυρίζεται ότι τον Μαυρίκο τον έκαψαν ζωντανό κάποιοι, που δεν τους κατονομάζει, για να του κλείσουν το στόμα. Θα ήθελα πολύ να μάθω πώς κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό ο ευρωβουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ από το πολυτελές του διαμέρισμα στις Βρυξέλλες; Προτού καν τελειώσει η έρευνα των αρμοδίων αρχών. Και θα ήθελα να μάθω ποιούς εννοεί ότι τον σκότωσαν; Αν έχει στοιχεία ας τα καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα, που ελπίζω να τον προσκαλέσει να τα καταθέσει. Αυτός ο αυθαίρετος, καφενόβιος λόγος δεν ταιριάζει σε ένα κορυφαίο στέλεχος κυβερνώντος κόμματος. Αλλά όταν αυτό το κόμμα ανήλθε στην εξουσία με ψέματα και λαϊκισμό, τι μπορείς να περιμένεις από έναν Παπαδημούλη;
Παρεμπιπτόντως κ. ευρωβουλευτά αφού εσείς είστε τόσο… καλά ενημερωμένος από τις Βρυξέλλες για το ποιός «έκαψε ζωντανό» τον Μαυρίκο, μήπως έχετε μάθει 6 χρόνια μετά ποιός έκαψε ζωντανή την 32χρονη έγκυο Αγγελική και τους δύο συναδέλφους της στην Μαρφιν.

Η δεν σας συμφέρει να το συζητάτε;


Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Παπαδημούλη μήπως έχετε μάθει 6 χρόνια μετά ποιος έκαψε ζωντανή την 32χρονη έγκυο Αγγελική και τους δύο συναδέλφους της στη Marfin;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator