Ο Βερναρδάκης στην Κόρινθο: «Γυρίζουμε σελίδα, τα υπογράφουμε όλα»

0Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορου Βερναρδάκη στην πόλη της Κορίνθου, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016.
Το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Θα έχουν προηγηθεί το πρωί της ίδιας ημέρας συναντήσεις του Υπουργού με εκπροσώπους φορέων του Νομού μας και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τη χώρα, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τη δρομολόγηση ρύθμισης του δημόσιου χρέους, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη για το τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες, να αναδείξουμε σημαντικές πτυχές του κυβερνητικού έργου και να ενημερωθούμε για τις προοπτικές που ανοίγονται πλέον για την χώρα.
Προοπτικές οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας, ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη, ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους, σημαντικών τομών στη λειτουργία των θεσμών και της διοίκησης.
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βερναρδάκης στην Κόρινθο: «Γυρίζουμε σελίδα, τα υπογράφουμε όλα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator