Μπουγάδες με εσώρουχα στο Πολυτεχνείο! Η εικόνα-σοκ που ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter

0Μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ σε όποιον τη βλέπει, ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στην οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα μια «μπουγάδα»!

Ρούχα και εσώρουχα απλωμένα επιμελώς σε ένα σχοινί, μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου καταδεικνύουν την τραγικότητα της κατάστασης:


Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπουγάδες με εσώρουχα στο Πολυτεχνείο! Η εικόνα-σοκ που ανέβασε ο Άδωνις στο Twitter"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator