ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ: Φως στο τούνελ για το Mega

0



Σωτήρης Μανιάτης

Παλιοί και νέοι μέτοχοι κατέληξαν σε συμφωνία που αναμένεται να οδηγήσει σε ομαλοποίηση την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο MEGA (Τηλέτυπος). Προτείνουν λοιπόν στις τράπεζες την κατάθεση, όπως λέγεται μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα, 3.000.000 ευρώ σε μετρητά και τη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αναμένεται να κυμανθεί από 17,5 έως και 22,5 εκατ. ευρώ.

Ζητούν από τα πιστωτικά ιδρύματα να ξεμπλοκάρουν τους λογαριασμούς με τα διαθέσιμα του καναλιού ώστε να ξεκινήσει τμηματικά και η καταβολή μισθοδοσίας στους εργαζόμενους οι οποίοι συμπληρώνουν σχεδόν δύο μήνες απλήρωτοι αλλά και αναδιάρθρωση των δανείων του τηλεοπτικού σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επαφές των μετόχων με τα τραπεζικά ιδρύματα από όπου όπως λέγεται φαίνεται να υπάρχει μια πρώτη θετική ανταπόκριση στην πρότασή τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.
Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ: Φως στο τούνελ για το Mega"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator