Πληθαίνουν τα σενάρια με την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

0Ο ρεπόρτερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Πολ Τέιλορ, υποστήριξε ότι εφόσον η αγγλική Football League δώσει την σχετική έγκριση, τότε θα ολοκληρωθεί η εξαγορά της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια στην Αγγλία σχετικά με την εξαγορά του 80% των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ρεπόρτερ της αγγλικής ομάδας, Πολ Τέιλορ, να υποστηρίξει πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της, απαντώντας σε διαδικτυακή κουβέντα σε ερωτήματα των οπαδών της Φόρεστ.

"Η πρόταση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί. Το θέμα βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση στη Football League την τελευταία εβδομάδα και μόλις δοθεί η σχετική έγκριση, η εξαγορά θα πραγματοποιηθεί.

Υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν μέχρι να ολοκληρωθεί. Το γεγονός όμως ότι η υπόθεση έχει φτάσει στη διοίκηση της Super League και συζητιέται επισήμως, δείχνει ότι σε πρώτη φάση έχει υπάρχει μια πρώτη συμφωνία μεταξύ Αλ-Χασάουι και Μαρινάκη, το οποίο είναι και το σημαντικότερο στοιχείο αυτή τη στιγμή.

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Μαρινάκης θα αγοράσει το 80% των μετοχών της Φόρεστ και ο Αλ-Χασάουι θα παραμείνει στη θέση του προέδρου. Όπως γίνεται κατανοητό από αυτό, ο Μαρινάκης θα έχει τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση", είναι τα όσα υποστήριξε ο Πολ Τέιλορ, δίνοντας συνέχεια στα σενάρια.

Αρχικά οι Πειραιώτες είχαν διαψεύσει τις παραπάνω φήμες, ωστόσο τις τελευταίες μέρες τηρούν σιγή ιχθύος με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πληθαίνουν τα σενάρια με την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator