Η διαφορά μεταξύ δεξιάς και αριστεράς

0


Του Πέτρου Χασάπη

Τόσο η Δεξιά, όσο και η Αριστερά επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα εναντίον του λαού και ξεπουλούν την περιουσία της χώρας.
Σε τι λοιπόν διαφέρουν;

Διαφέρουν στο εξής:
Η μεν Δεξιά λέει ότι έτσι κάνει το σωστό.
Η δε Αριστερά λέει ότι πονάει αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Αφού όμως, η Αριστερά ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εναλλακτική πρόταση για το πρόβλημα διαφορετική από αυτή της Δεξιάς, παρά μόνο ιδεολογήματα ανεφάρμοστα.

Επομένως Δεξιά και Αριστερά ταυτίζονται και η θεατρική διαφορά μεταξύ τους, είναι μόνο για τους πολιτικά αφελείς, προκειμένου να έχουν και οι δύο εκλογική πελατεία, για τις ανάγκες του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού και των προσωπικών φιλοδοξιών.

Όπως λέει και μια φίλη, ο καθένας μπορεί να πουλάει την τρέλα του.
Το πρόβλημα όμως είναι με αυτόν που την "αγοράζει".

Πηγή "Προεδρική Δημοκρατία" 
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η διαφορά μεταξύ δεξιάς και αριστεράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator