Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από τη φονική επίθεση ροτβάιλερ σε 5χρονο - ΒΙΝΤΕΟ

0



"Βλέπαμε τον σκύλο να σηκώνει στον αέρα μία κόκκινη μπλούζα". Τα αφηνιασμένα σκυλιά, οι προσπάθειες του ιδιοκτήτη, οι κραυγές της μητέρας του άτυχου 5χρονου και όλα όσα ακόμη είδαν οι γείτονες.

Σε θρήνο μετατράπηκαν τα γέλια κι οι χαρές σε γλέντι, ανήμερα το Πάσχα, σε ένα σπίτι στην Κοζάνη.

Λίγο μετά τις 14:00, η συντροφιά που γιόρταζε το Πάσχα, πάγωσε όταν άκουσε δύο ροτβάιλερ, που ανήκουν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που γινόταν το γλέντι, να γαβγίζουν σαν μανιασμένα και να επιτίθενται σε ένα 5χρονο αγόρι.

Στην ίδια παρέα βρισκόταν και η μητέρα του άτυχου παιδιού, η οποία υπέστη σοκ, όπως κι όλοι όσοι βρίσκονταν στον χώρο ή έσπευσαν εκεί από τα γειτονικά σπίτια.

Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν ότι τα δύο σκυλιά είχαν επιτεθεί στο μικρό αγόρι, επιφέροντάς του φονικά δαγκώματα στο πρόσωπο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια το τραγικό περαστικό στο kozan.gr, κάνοντας λόγο για ουρλιαχτά και αφηνιασμένα σκυλιά που από τη μανία τους σήκωσαν στον αέρα το παιδί.



Πηγή: kozan.gr

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η μητέρα του παιδιού διασκέδαζε σε φιλικό της σπίτι, κοντά στο πρώην κέντρο «Λευκάδια», για την ημέρα του Πάσχα.

Εντελώς ξαφνικά, τα δυο σκυλιά, ράτσας ροτβάιλερ έριξαν την περίφραξη του χώρου στον οποίο ήταν κλεισμένα και επιτέθηκαν στον 5χρονο, με ιδιαίτερη μανία, καταφέροντάς τυυ δεκάδες δαγκώματα σε ολόκληρο το κορμί του.

Το άτυχο αγοράκι,μέσα σε κλίμα πανικού, μεταφέρθηκε αμέσως στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί έδωσαν μια αγωνιώδη μάχη για 45 και πλέον λεπτά να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το παιδί κατέληξε λίγο αργότερα, περί τις 3.30 το μεσημέρι, θανάσιμα τραυματισμένο από τα δαγκώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ιδιοκτήτης των σκύλων, σοκαρισμένος, κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ αύριο το πρωί θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του παιδιού, το οποίο περνούσε τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχη, μαζί με τη μητέρα του, η οποία διαμένει μόνιμα στην Π.Ε. Κοζάνης.
Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανατριχιαστικές μαρτυρίες από τη φονική επίθεση ροτβάιλερ σε 5χρονο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator