ΚΙΑΤΟ: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΘΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ»

0ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΪΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 8Μ.Μ. ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΘΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ» ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΠΠΑ, 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΩΝ. ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΤΣΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, 

ΤΟ ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ.
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΝΘΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator