Η χορευτική ομάδα του Σταθμού στην Τέχνη παρουσιάζει την παράσταση "Τα άλλα μου Εγώ" στο Λουτράκι

0ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
"ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ"
Χορογραφία Διονυσία Δρόσου

Η χορευτική ομάδα του Σταθμού στην Τέχνη παρουσιάζει την παράσταση "Τα άλλα μου Εγώ" της Διονυσίας Δρόσου το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαίου και ώρα 8:30 μ.μ. Θα μας βείτε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6944878239 και 6977736813.

Σημείωμα χορογράφου: 
Ο άνθρωπος από τη στιγμή που έρχεται στον κόσμο παρατηρεί τη φύση, επικοινωνεί με τους άλλους ανθρώπους, κατανοεί την κοινωνία και γενικά επιλέγει τα πάντα γύρω του. Με ποιό τρόπο και πόσο επικοινωνεί με τον εσωτερικό του κόσμο....το "Αθέατο Είναι". Τα άλλα μας "ΕΓΩ" άραγε, μας υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους ή παραμένουν σιωπηλά και αθέατα ; Κι όμως, ίσως να υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος, μία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα "ΣΤΟ Εγώ" και "ΣΤΑ εγώ" μου...

Χορεύουν με αλφαβητική σειρά
Αγγελική Πατσατζή
Γεωργία Ταμαρέση
Γιούλη Κανάκη
Ειρήνη Κώτση
'Ελλη Παππά
Μάντω Ψυχογιού
Μαρία Χαρίτου
Ολυμπιάνα Λαζανά
Τατιάνα Γκάρα
Φανή Τσίπα
Φωτεινή Αποστολοπούλου
Χλόη Ελευθερίου

Σόλο
Βέρα Πάτρα
Ευτέρπη Αποστόλου - Δημάκη
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η χορευτική ομάδα του Σταθμού στην Τέχνη παρουσιάζει την παράσταση "Τα άλλα μου Εγώ" στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator