ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ: Θες να επενδύσεις; Ρώτα τον Καραμανλή - Τα 300.000 του πρώην πρωθυπουργού έγιναν 67.000 !!!

0



Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όσους μελέτησαν τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών.

Ανάμεσα σε Κροίσους, σκαφάτους και φτωχούς πλην τίμιους βιοπαλαιστές ξεχώριζε και η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πλέον μέλος του κινήματος των μικροομολογιούχων που υπέστησαν απώλειες λόγω του PSI.

Όπως προκύπτει από το Πόθεν Έσχες του, ο πρώην πρωθυπουργός είχε επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου ένα ποσό της τάξης των 300.269 ευρώ το 2009.

Μετά το PSI όμως τα 300.269 ευρώ έγιναν (για την ακρίβεια έμειναν) 67.594 ευρώ. Ο κ. Καραμανλής δηλαδή έχασε σχεδόν 233.000 ευρώ.

Η σύζυγος του κ. Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη εμφανίζει εισοδήματα 35.500 ευρώ.
Δημοσίευση: Μαΐου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΣ: Θες να επενδύσεις; Ρώτα τον Καραμανλή - Τα 300.000 του πρώην πρωθυπουργού έγιναν 67.000 !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator