Αριστερίστικα σύνδρομα επιτείνουν το μεταναστευτικό πρόβλημα

0


Στην Ελλάδα προωθήθηκε η Αριστερά υπό την παρούσα της μορφή,
έτσι ώστε να αποτελέσει ένα ασύνειδο εργαλείο του συστήματος

Πιστεύω πως αρκετοί θα έχουν παρατηρήσει πως εκτιμήσεις παρελθόντων χρόνων χαρακτηρίζονταν τότε "συνωμοσιολογικές", σήμερα αποτελούν αλήθειες παραδεδεγμένες. Μεταξύ αυτών, που δεν μπορούσαν να αποδεχθούν ως τυχαίο γεγονός τον κατακλυσμό της Ευρώπης από λαθρομετανάστες, ήμουν κι εγώ, κι ενώ υπήρχαν πολλοί που το αμφισβητούσαν, σήμερα πλέον ακούγεται από πρόσωπα που κατέχουν σημαντικές θέσεις.

Ο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δήλωσε -για δεύτερη φορά, όπερ σημαίνει πως ενσυνειδήτως το υποστηρίζει- ότι η μαζική μετακίνηση προσφύγων προς την Ευρώπη χρησιμοποιείται από ορισμένους ξένους ηγέτες για να εξασθενήσει πολιτικά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν κατονόμασε ποιους ηγέτες εννοεί, αλλά το γεγονός ότι αυτά ειπώθησαν κατά την διάρκεια ενός ευρωπαϊκού φόρουμ στο Σοπότ, στις πολωνικές ακτές στη Βαλτική, όλων η σκέψη στράφηκε προς τον Πούτιν, καίτοι έσπευσε να διευκρινίσει «δεν μιλάω αποκλειστικά και μόνο για τη Ρωσία».

Αυτοδιαψεύδεται όμως, επειδή σε επόμενη αναφορά του έκανε λόγο για πρόσφυγες «που έχουν μετατραπεί σε στοιχείο της πολιτικής αντιπαράθεσης και ενίοτε, στα χέρια και κατά τις βουλές ορισμένων πολιτικών, και μετατρέπονται σε αντικείμενο παζαριού, ή σε νέο στοιχείου του υβριδικού πολέμου». Ο όρος "υβριδικός πόλεμος" έχει χρησιμοποιηθεί για να περιγραφεί η σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία, όπου η Ρωσία κατηγορείται από την Δύση ότι εμπλέκεται στη σύγκρουση με συγκαλυμμένο τρόπο.

Συμφωνώ με την αρχική διαπίστωση του Τουσκ, όχι όμως και με την απονομή ευθύνης στους Ρώσους για το μεταναστευτικό κύμα, επειδή αυτό προϋπήρξε σε πολύ παρελθόντα χρόνο από την εμπλοκή της Ρωσίας στην σύρραξη της Συρίας. Εκείνοι που βομβάρδισαν την Λιβύη και την Συρία, και υποκίνησαν την "Αραβική Άνοιξη" στην Τυνησία και Αίγυπτο με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, αλλά και στην Ουκρανία με τους ναζί που συγκυβερνούν, δεν είναι οι Ρώσοι. Προς άλλη επομένως κατεύθυνση πρέπει ο Τουσκ και οι συν αυτώ να αναζητηθούν οι εμπνευστές του σχεδίου "εξασθένησης της Ευρώπης", όπως είπε.

Θέλω να υπενθυμίσω, πως κατ’ επανάληψη έχω γράψει ότι τα πράγματα όπως εξελίσσονται κατατείνουν στο να γίνει δεκτό ότι πορευόμαστε προς την "οικονομία του χάους" και πως στον Τρίτο Κόσμο θα πέφτουν βόμβες, στον δυτικό θα ενσκύπτει το ΔΝΤ με τους λαθρομετανάστες. Μάλιστα δε, καλούσα τους φίλους αναγνώστες να αναλογιστούν ότι, στην Μεσόγειο, όλες οι βορειοαφρικανικές και μεσανατολικές χώρες φλέγονται, ενώ οι νοτιοευρωπαϊκές (Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία) διαλύονται από την διαρκή ύφεση.

Μάλιστα, καλούσα τους υπευθύνους του ελληνικού ΥΠΕΞ να βιαστούν κλείνοντας συμφωνίες με την Αίγυπτο, διότι τους ξέφυγε για λίγο λόγω της εμφάνισης ενός ισχυρού πατριώτη Αιγύπτιου, αλλά δεν φρονώ πως θα διαρκέσει επί πολύ η σχετική ησυχία σ’ αυτήν την χώρα.

Εκείνο που διαπιστώνεται με τα ανωτέρω, είναι πως στην Ελλάδα προωθήθηκε η Αριστερά υπό την παρούσα της μορφή, για να αποτελέσει ένα ασύνειδο εργαλείο του συστήματος. Και πιστεύω ότι είναι ασύνειδο εργαλείο και όχι συνειδητό, χωρίς ασφαλώς να την απαλλάσσει από την μεγάλη ευθύνη απορρύθμισης του κράτους, επειδή τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιεί με τη Νέα Τάξη του άκρατου καπιταλισμού για την διάλυση των κρατών.

Υποβοηθά επομένως την «μαζική μετακίνηση προσφύγων προς την Ευρώπη που χρησιμοποιείται από ορισμένους ξένους ηγέτες για να εξασθενήσει πολιτικά η Ευρωπαϊκή Ένωση», όπως διαπίστωσε ο Ντόναλντ Τουσκ, με την πολιτική των ανοικτών συνόρων, η οποία ήταν ο κράχτης, αλλά και το επιχείρημα των διακινητών, να γεμίσει η χώρα μας από απρόσκλητους επισκέπτες, ορισμένοι εκ των οποίων -υποκινούμενοι από την δήθεν προοδευτική Αριστερά- παραβιάζουν ανενοχλήτως τους νόμους του κράτους για να επιβεβαιώσουν ότι με την μετανάστευση εξασθενούν πράγματι τα ευρωπαϊκά κράτη.

Κι επειδή η Αριστερά είναι δογματική, δεν πρόκειται ούτε να αντιληφθεί, και φυσικά ούτε και να παραδεχθεί πως η ακολουθούμενη πολιτική είναι καταστροφική. Άλλωστε, έρχεται μ’ αυτόν τον τρόπο μια ώρα νωρίτερα η διάλυση του αστικού κράτους για να οικοδομήσει ο κ. Μπαλαούρας το σοβιετικό.

Πηγή Voria
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αριστερίστικα σύνδρομα επιτείνουν το μεταναστευτικό πρόβλημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator