Παγκόσμια θλίψη για τον ελέφαντα που πέθανε από το «βάρος» των τουριστών και του καύσωνα (εικόνες)

0Συγκεντρώνονται χιλιάδες υπογραφές για να σταματήσει η τουριστική εκμετάλλευση των ζώων

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν υπογράψει αίτημα για να σταματήσει η τουριστική εκμετάλλευση των ελεφάντων μετά το θάνατο ενός ζώου στην Καμπότζη που υπέστη καρδιακή προσβολή μεταφέροντας δύο τουρίστες στο διάσημο ναό Άνγκορ Βατ. Ο ελέφαντας Σάμπο που έχασε τη ζωή του «δούλευε» για τουριστικό πράκτορα σε συνθήκες καύσωνα με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου.


Ο ιδιοκτήτης του ζώου και τουριστικός πράκτορας δεσμεύτηκε να μειώσει το… ωράριο των ελεφάντων μέχρι να δροσίσει λίγο ο καιρός.


Ο Σάμπο βρίσκονταν στο πάρκο Angkor Elephant από το 2001. Το περιστατικό αυτό φέρνει στην επιφάνεια τις σκληρές συνθήκες αλλά και τα βασανιστήρια των ζώων στις τουριστικές περιοχές του πλανήτη.
Δημοσίευση: Απριλίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παγκόσμια θλίψη για τον ελέφαντα που πέθανε από το «βάρος» των τουριστών και του καύσωνα (εικόνες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator