Ούτε να κυκλοφορήσουν δεν μπορούν πια: Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Κατρούγκαλο στο Κολωνάκι

0


Φαίνεται πως οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν κυκλοφορούν πλέον στον δρόμο κι αυτό γιατί δεν χαϊδεύουν τα αφτιά των αγανακτισμένων πολιτών, αντιθέτως ετοιμάζονται να τους φορτώσουν με νέα μέτρα.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης:

Ηταν περασμένες 12 το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο Γ. Κατρούγκαλος με περισσή ανδρεία (και θάρρος, θα πρόσθετα) επιχείρησε να διασχίσει με τα πόδια την πλατεία Κολωνακίου.

Προφανώς θα πήγαινε στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελετή της συμφωνίας με τους Κινέζους. Φορούσε κοστούμι με κόκκινη γραβάτα και με το γνωστό μαντιλάκι στην τσέπη του σακακιού.

Ετοιμαζόταν να εισέλθει την οδό Κουμπάρη, όταν κάποιος τον αναγνώρισε: «Μάγκες, ο Κατρούγκαλος» φώναξε. Και ωσάν να ήταν συνεννοημένοι μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά πολίτες στον δρόμο και του φώναζαν διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Αλλά ο κ. Κουτράγκαλος φαινόταν πως δεν έδινε σημασία σε όλες αυτές τις… «ασχημίες». Ανοιξε την περπατησιά του και χάθηκε στην Ηρώδου του Αττικού (όπου υπάρχει η προστασία από τις κλούβες των ΜΑΤ).

Δεν θυμάμαι ποιος είπε στη Βουλή ότι «σε λίγο δεν θα μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους»…
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε να κυκλοφορήσουν δεν μπορούν πια: Άγριο κράξιμο «έφαγε» ο Κατρούγκαλο στο Κολωνάκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator