Βόμβα από Μπακογιάννη! «Τούρκοι αστυνομικοί θα είναι στα ελληνικά νησιά...»

0


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων δήλωσε πως στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στα hot spots, θα μεταβούν κλιμάκια της τουρκικής αστυνομίας.

Η κα Μπακογιάννη όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις με την εν λόγω δήλωση, ωστόσο δεν αναφέρθηκε περαιτέρω.

Το μόνο που τόνισε η βουλευτής, ήταν πως οι αστυνομικοί που θα έρθουν στα ελληνικά νησιά από την Τουρκία, θα έρθουν ύστερα από συμφωνία του Έλληνα Υπουργού εσωτερικών με την γειτονική χώρα.

Η κυβέρνηση για την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο αναμένονται δηλώσεις, ενώ η Ν.Δ έχει ζητήσει διευκρινίσεις.

Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβα από Μπακογιάννη! «Τούρκοι αστυνομικοί θα είναι στα ελληνικά νησιά...»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator