ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το 2008 για πρώτη φορά ο Πνευματικός έθεσε στην Πολιτεία το ζήτημα των ανενεργών γραμμών του ΟΣΕ

0Όπως βλέπετε στη φωτογραφία από το 2008 για πρώτη φορά ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός έθεσε στην Πολιτεία το ζήτημα των ανενεργών γραμμών του ΟΣΕ και του παλαιού σταθμού της Κορίνθου.
Διακρίνονται ο δήμαρχος που κάνει δηλώσεις για το θέμα σε μια διακοπή της συνεργασίας του με τον τότε υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, ο ίδιος ο υπουργός με την ασφάλειά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος και ένας Φιλιππινέζος.Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το 2008 για πρώτη φορά ο Πνευματικός έθεσε στην Πολιτεία το ζήτημα των ανενεργών γραμμών του ΟΣΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator