Τύφλα να ‘χει ο Παντελίδης: «Κρύφτηκε» από τα πανέρια και τα λουλούδια ο Αδαμαντίδης

0


Αν στα πόδια του Παντελή Παντελίδη, σχηματίστηκε ένα «βουνό» από λουλούδια, ο Θέμης Αδαμαντίδης, κρύφτηκε στην κυριολεξία πίσω από τα πανέρια με τα γαρύφαλλα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, «Suite live Stage».

Ο λουλουδοπόλεμος εκτυλίχθηκε ως εξής: Τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή στην πίστα, όταν ένας θαμώνας κάλεσε τον τραγουδιστή στο τραπέζι του. Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποδέχτηκε την πρόταση, προς τεράστια τέρψη του πρώτου που ένιωσε ότι είχε… ιερό καθήκον να ανταποδώσει την καλοσύνη.

Και είχε όλο το χρόνο –αυτός και η παρέα του- να το κάνουν αφού ο Αδαμαντίδης έμεινε για περισσότερο από μισή ώρα στο τραπέζι του. Ο οποίος απ’ το ρίξε-ρίξε προφανώς κυριεύτηκε από τη φιλοδοξία να ξεπεράσει τον Παντελίδη…Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τύφλα να ‘χει ο Παντελίδης: «Κρύφτηκε» από τα πανέρια και τα λουλούδια ο Αδαμαντίδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator