Αποδοκίμασαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλωτές στην Κουμουνδούρου [βίντεο]

0


Την οργή των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των ΟΤΑ αντιμετώπισε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Καραγιώργος.

Οι συμβασιούχοι, διαμαρτυρήθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου θα συναντούσαν την αναπληρώτρια υπουργό για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ραντεβού το οποίο τελικά αναβλήθηκε. Έκαναν πορεία στη Σταδίου και κατέληξαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Πλατεία Κουμουνδούρου.

Εκεί, συνάντησαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Καραγιώργο, στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα. «Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι που τους ενδιαφέρει το πρόβλημα», τους είπε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση.

«Όταν πηγαίνατε και φωνάζατε εσείς καλά ήταν ε; κι εμείς θα φωνάζουμε», του απάντησε ένας συμβασιούχος με τον κ. Καραγιώργο να συνεχίζει: «Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα θα φύγω. Ήρθες εδώ για ποιο λόγο; Για την τηλεόραση; Ήρθες για την τηλεόραση» και τον συμβασιούχο να εκρήγνυται και να απαντά: «Όχι ήρθα από τη Θεσσαλονίκη και είμαι απλήρωτος 7 μήνες. Ντροπή σου να προπαγανδίζεις έτσι τον κόσμο».

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποδοκίμασαν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλωτές στην Κουμουνδούρου [βίντεο]"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator