Φώφη Γεννηματά: "Εγώ πάντως με τον ντολμαδοπαρασκευαστή έχω βρει την υγειά μου"

0


Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, έχει επείγουσα ανάγκη από ένα προοδευτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση, ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περί άλλων τυρβάζει και με την ανευθυνότητά της «σκοτώνει» την οικονομία.

Οι Έλληνες όμως ξέρουμε τον τρόπο, έχουμε στο αίμα μας την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, ξέρουμε από πάππου προς πάππο να δημιουργούμε με περιορισμένα μέσα. Απόδειξη, ο νέος ντολμαδοπαρασκευαστής που εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για μια εφεύρεση, πραγματικό αριστούργημα. Πάνε πια οι εποχές που μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο, στη Βουλή, σε συναντήσεις με συναδέλφους και στα τηλεοπτικά παράθυρα, καθόμουν με τις ώρες όταν γυρνούσα σπίτι να τυλίγω ντολμάδες. Με τον ντολμαδοπαρασκευασή το τύλιγμα γίνεται με μια κίνηση και γεμίζω μια ολόκληρη κατσαρόλα με ντολμαδάκια σε λίγα μόλις λεπτά.

Όλα αυτά χάρη στο ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο, που όταν βρει λίγο χώρο να αναπτυχθεί μπορεί να κάνει θαύματα. Στην επιτυχία βοηθάει βεβαίως και η παρουσίαση από την κυρία Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μεταδίδει λίγη από τη σοφία της, καθώς και τις πολύτιμες συνταγές της.

Αυτόν τον κόσμο, που θέλει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια πρέπει να βοηθήσει η κυβέρνηση, αντί να τον σκοτώνει με φόρους και ασφαλιστικές εισφορές. Νέοι άνθρωποι, με καινοτόμες ιδέες που σε λίγα χρόνια μπορεί να μας δώσουν όχι έναν, όχι δύο αλλά χίλιους «ντολμαδοπαρασκευαστές».

Ας σκεφτούμε όλοι, ας αναλογιστούμε και ας βάλουμε όλοι πλάτη ώστε η οικονομία μας επιτέλους να ξαναπάρει μπρος, η χώρα να προοδεύσει και τα παιδιά μας να μην αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Πάνω από όλα η Ελλάδα. Ζήτω ο ντολμαδοπαρασκευαστής.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φώφη Γεννηματά: "Εγώ πάντως με τον ντολμαδοπαρασκευαστή έχω βρει την υγειά μου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator