Κλειστή επ΄ αόριστον η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού - Αμετακίνητοι οι αγρότες

0Κλειστή επ΄ αόριστον και μέχρι νεοτέρας θα παραμείνει η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ύψος των Διοδίων του Ισθμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο των διοδίων του Ισθμού σκληραίνουν την στάση τους και ανακοίνωσαν πως τρεις  φορές την ημέρα θα κλείνουν και την παλαιά εθνική οδό στο ίδιο σημείο.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλειστή επ΄ αόριστον η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού - Αμετακίνητοι οι αγρότες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator