Oταν πέσει νεκρός θα παρέμβει ο Εισαγγελέας;

0


ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΑΝΟΥΣΗ

Είμαστε Κολομβία των Βαλκανίων, δίχως αμφιβολία.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλει σχεδιασμό πολιτικών με ανθρώπους του Κορυδαλλού με στόχο την φυσική του εξόντωση και δεν παρεμβαίνει ο Εισαγγελέας.

Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι ο συνάδελφός του Παρασκευόπουλος δεν τον κάλυψε σε μια υπόθεση σχετικά με έρευνα στα κελιά των Πυρήνων της Φωτιάς-με άλλα λόγια αποκαλύπτει ότι μην διαψεύδοντας τον στοχοποίησε!

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει ποιοί απειλούν την ζωή του.

Ο ίδιος τρομαγμένος προσέφυγε σε συμβολαιογράφο και έδωσε 9 σελίδες με ονόματα και στοιχεία και ακόμη δεν έχει παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Κινδυνεύει η ζωή ενός πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης, ο ίδιος δημοσιοποιεί το θέμα για να ζητήσει βοήθεια και να αισθανθεί πιο ασφαλής και ακόμη δεν έχει επέμβει ο Εισαγγελέας.

Λίγες ώρες πριν, όλη η Ελλάδα είδε ποιος γρονθοκόπησε τον Κουμουτσάκο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον μοναδικό (νεολαίος των Ποντίων) που έδειχνε ότι πήγε να τον προστατέψει δίνοντας χρόνο στον δράστη να διαφύγει.

Μιλάμε για την απόλυτη Κολομβία των Βαλκανίων.

Εάν ο Πανούσης χάσει την ζωή του η κοινή γνώμη θα σοκαρισθεί για μια ακόμη φορά και οι πολιτικοί θα εκφράσουν τον αποτροπιάσμό τους.

Ανάμεσά τους και οι ηθικοί αυτουργοί (ή μήπως εγκέφαλοι;) σύμφωνα με τις σοκαριστικές καταγγελίες του πρώην υπουργού.

Η Ελλάδα ζει για μια ακόμη φορά βαθιά παρακμή...

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Oταν πέσει νεκρός θα παρέμβει ο Εισαγγελέας;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator