ΒΟΜΒΑ Πανούση: "Απειλούν να με σκοτώσουν, πολιτικοί έχουν σχέση με τρομοκράτες, ξέρω ονόματα"

0


Πολιτικό σεισμό προκαλεί η συνέντευξη του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Ο κ. Πανούσης αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι ποινικοί και τρομοκράτες απειλούν την ζωή του με την ανοχή κυβερνητικών στελεχών!

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής που αποκαλύπτει ο ίδιος, μέσα από ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ που συνέγραψε αλλά και μέσω συνέντευξης. Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της “Πρώτης φοράς Αριστερά”, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τ. υπουργός, φέρεται να δηλώνει πως πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή του και ότι έχει καταθέσει τα σχετικά στοιχεία σε συμβολαιογράφο, σε περίπτωση που, όπως λέει, του συμβεί κάτι.

Aφήνει να εννοηθεί ότι γνώστης του σχεδίου φυσικής του εξόντωσης είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Ο ίδιος έχει παραδώσει την υπόθεση και τα ονόματα των εμπλεκομένων σε συμβολαιογράφο. “Τα έχω γράψει σε μορφή διηγήματος σε 9 σελίδες. Υπάρχουν εκεί όλα τα στοιχεία με ονόματα…”

-Η σύζυγος και τα παιδιά μού είπαν να μην τολμήσω να τα δώσω αυτά στην δημοσιότητα.

-Ο συνάδελφός μου υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος δεν με κάλυψε όταν κυκλοφόρησε η φήμη ότι δικοί μου αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα κελιά των Πυρήνων της Φωτιάς, κάτι που δεν είναι αλήθεια αλλά ο Παρασκευόπουλος δεν το διέψευσε.

-Υπάρχουν πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες-ξέρω τα ονόματα.

-Κι εκείνοι γνωρίζουν ότι γνωρίζω και έχουν ήδη αρχίσει να τρέμουν…

-Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα τέλος «το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικό-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο… ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του».

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ Πανούση: "Απειλούν να με σκοτώσουν, πολιτικοί έχουν σχέση με τρομοκράτες, ξέρω ονόματα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator